testing 123 - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Kim Marel - WaarBenJij.nu testing 123 - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Kim Marel - WaarBenJij.nu

testing 123

Door: kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

04 Augustus 2008 | Nederland, Leiden

Zo lieve familie en vrienden!

Mijn excuses voor deze irritante mail in jullie mailbox, maar ik moet even uitproberen of t zo werkt. Zoja, verwacht over 4 weken dan nog veel meer irritante mailtjes van mij uit Suriname! Ik heb er nu al zin in.
Jullie ook?!;)

xxx Kim

• 04 Augustus 2008 - 21:18

Joad:

goed dan kunnen we je in de gaten houden.

• 04 Augustus 2008 - 21:21

Joad:

Kan ik niet mee als genogoloog van der veen?

• 05 Augustus 2008 - 06:49

Tes Jr:

kim! ik wist helemaal niet dat je naar suriname ging! of wist je dat zelf ook nog niet zo lang? ga je voor geneeskunde dingen?
    nou iig heel veel plezier!!
    Kus Tes

• 05 Augustus 2008 - 10:16

Eef:

He Kim, super leuk dat je naar Suriname gaat! Hoe lang ga je precies? M'n cordialgenoot gaat in september 3 maanden, toevallig! Xx eef

• 05 Augustus 2008 - 11:53

Geeta:

Hallo Kim,
    Ik ga je berichten bijhouden als je in swietie Suriname zit(heerlijk Suriname).Ben best jaloers op je hoor.
    Mijn tijd komt nog!

• 05 Augustus 2008 - 17:23

Sophia:

Hey kim! Ik kan niet wachten je te volgen op je site als je daar straks zit! Langskomen had natuurlijk nog leuker geweest:) Het schiet nu echt op, ga je missen, nog maar even veel eten samen voordat je vertrekt! Wordt iig een mooie ervaring! x

• 30 Augustus 2008 - 00:13

Mijn Kim.:

Heb een fijne vlucht, en doe wat je moet doen, en dan kan ik je als altijd als een koningin van de jungle en geneeskunde noemen, all luck en keep in touch, Love je Oom Joad,

• 01 September 2008 - 20:40

Joad:

Leuke foto,s blij met je heb gesproken, Oma vond het ook fijn, Ik ga naar bed en jij nog een fijne afternoon. Bye