White Beach!
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
07 September 2008 | Suriname, Paramaribo
Vrijdagavond werd ik uitgenodigd om met dr Chin en zn vrouw Shilta en dochter Trisha mee te gaan naar White Beach! Ik had er al veel over gelezen in Nederland, maar toen ik daar aankwam viel mn mond open. Wat was dat prachtig zeg. Allemaal rieten hutjes en prachtig wit zand. White beach light aan de Suriname rivier en er is een gedeelte afgezet om de zwemmende mensen te beschermen tegen de kaaimannen en de 'Pirings', de Pirana's dus! In de avonden zijn er uitsluitend daar Surinamers te vinden en ook de familie van Shilta had daar dus een hut gehuurd van 7 tot de volgende ochtend 7. Die hut hing dus vol met hangmatten en een tafel vol met zelf meegebracht eten. Ik kreeg daar mijn eerst Soto soepje te eten! Mmmm, echt heerlijk met zo'n heel gekookt ei erin en tauge etc. Maar het allergaafste was het zwemmen in de rivier. Het is heerlijk warm en de grond is van zacht zand/klei, met af en toe een Bauxiet steentje ertussen. Verder staat er een hele lichte stroming dus als je niets doet drijf je heerlijk mee. Echt ongelovelijk!! Samen met Trisha heb ik van 9 tot 12 erin gelegen! Ik heb allemaal familieleden van Shilta ontmoet en iedereen is supervriendelijk! Na afloop heb ik mijn best gedaan om me goed in te smeren met anti-muggenspul, maar ik heb er helaas toch een paar bulten aan overgehouden. Geeft niets; Het was het meer dan waard!! De foto's zijn erg donker, dus ik heb er maar een paar goeie van. Maar mic, wij gaan er zeker nog heen hoor!! Wel overdags, als alle bleekscheten er zijn, zodat ik goeie foto's kan maken!! Morgen vertrek ik dus naar Ladoani dus mijn prachtige ervaring met het hindoestaanse huwelijk waar ik gister bij was, horen jullie erna! Ow en ik kom vrijdag terug met een mini vliegtuigje! En mams, geen zorgen, ik kom terug! En dan blijf ik nog lekker een weekje tot de 21ste bij mw Callender! Echt genieten daar. Mn was wordt zelfs gedaan....Dus lijkt me duidelijk waarom ik blijf, hahaha!
Dikke kus Kim
Ps thanks voor alle reacties! Leuk dat er veel mensen aan me denken!
07 September 2008 - 21:41
Geeta:
Lieve Kim,
wat ben ik blij te lezen dat je het naar je zin hebt en dat een ieder heel aardig is voor je.Ik zie je inderdaad nog eens terug gaan naar Suri en wie weet een poosje wonen...wie zal het zeggen.
Veel liefs en een brassa van mij. -
08 September 2008 - 12:32
Anne:
He Kim
Wat gaaf heb je het zo te horen. En wat straal je op je fotos, prachtig om te zien. Goed geregeld hoor weg uit de sleur van coschappen in deregen in het koude kikkerlandje. Ik ben jaloers!Is Femke alweer terug f zitten jullie er nu nog allebei?
grt
Anne (uit je cogroep) -
08 September 2008 - 19:28
Marks:
We hebben je gemist tijdens een mooie BBQ van het weekend.. Maargoed zo'n 'White Beach is wel een goede reden:)
"The best way to pay for a lovely moment is to enjoy it." --R Bach
ENJOY!! -
09 September 2008 - 01:34
Dagmar:
He Kim!
Wat super mooi allemaal! Super dat je het zo naar je zin hebt. Enjoy en succes met de zware coschappen daar hahaha
xxx
10 September 2008 - 07:59
Joyce ( Val Thorens):
Hey Kim,
Ik kom net thuis van mijn vakantie naar Rhodos en lees al je verhalen. Wat gaaf zeg! Uitdaging!!!! Mijn nichtje is ook in Suriname geweest om stage te lopen, ik heb haar daar opgezocht. Helemaal top!!! Ik moet je begin verhalen nog even lezen, maar je gaat het super hebben daar!
Heel veel plezier. Geniet ervan! Ook voorzichtig he?
Kus Joyce -
11 September 2008 - 12:24
Leoon:
hai kim, volgens mij heb jij het helemaal naar je zin daar! Super leuke foto's, geniet er maar van! x Leoon